خانه / اخبار موسیقی / سرمایه‌گذاری ۲۰ میلیون دلاری روی کنسرت‌های آواتاری

سرمایه‌گذاری ۲۰ میلیون دلاری روی کنسرت‌های آواتاری

استارتاپ Unit1 برای ساخت کنسرت‌های آواتاری ۲۰ میلیون دلار جذب کرد

آیا آواتارهای دیجیتال جای هنرمندان را روی صحنه می‌گیرند؟

استارتاپ بریتانیایی Unit1 با جذب ۲۰ میلیون دلار سرمایه، توسعه فناوری کنسرت‌های مبتنی بر آواتارهای دیجیتال را دنبال می‌کند؛ اجراهایی که قرار است آواتار هنرمندان را در کنار نوازندگان واقعی به صحنه بیاورند.

استارتاپ فناوری موسیقی Unit1 نزدیک به ۱۵ میلیون پوند، معادل ۲۰ میلیون دلار، از گروهی از سرمایه‌گذاران جذب کرده است. Balderton Capital و پل مک‌گینس، مدیر سابق گروه U2، از سرمایه‌گذاران نام‌برده‌شده این پروژه هستند.

این شرکت را بارنی رگ، مدیر پیشین مجموعه سرگرمی اندرو لوید وبر، راه‌اندازی کرده است. هدف Unit1 تولید اجراهایی است که در آن آواتارهای واقع‌نمای هنرمندان روی نمایشگرهای LED ظاهر شوند و گروهی از نوازندگان واقعی نیز اجرای زنده را همراهی کنند.

Unit1 فناوری خود را در پروژه‌ای آزمایشی با کی‌تی تانستال بررسی کرده است. در این آزمایش، حرکات خواننده با دوربین‌های موشن‌کپچر ثبت شد تا یک اجرای مربوط به حدود دو دهه قبل، با ظاهر امروزی او بازآفرینی شود.

این شرکت می‌خواهد برخلاف پروژه‌هایی که به سالن اختصاصی نیاز دارند، امکان برگزاری نمایش آواتاری را در سالن‌های موجود فراهم کند. در صورت موفقیت، یک اجرای دیجیتال می‌تواند هم‌زمان در چند کشور روی صحنه برود.

Unit1 قصد دارد سرمایه تازه را برای تحقیق‌وتوسعه، دریافت مجوزهای مالکیت فکری و عقد قرارداد با هنرمندان یا وارثان آنان هزینه کند.

بااین‌حال، بازسازی دیجیتال هنرمندان درگذشته همچنان با پرسش‌های اخلاقی و حقوقی روبه‌رو است. رضایت خانواده، نحوه استفاده از چهره و صدا و مرز میان بزرگداشت و بهره‌برداری تجاری از مهم‌ترین مسائل این حوزه‌اند.

منابع: گزارش Guardian؛ منتشرشده ۲۰ سپتامبر و به‌روزشده ۲۱ سپتامبر ۲۰۲۶، نمونه آزمایشی Unit1

حتما ببینید

همکاری غیرمنتظره د ویکند و یوکو تاکاهاشی در توکیو

د ویکند قطعه‌ای با الهام از موسیقی «اونگلیون» اجرا کرد

د ویکند از قطعه‌ای تازه با الهام از موسیقی «اونگلیون» رونمایی کرد د ویکند از …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *